Tortul de nunta

Dragi miri,
Masa tortului, masa pe care este prezentat tortul in ziua nuntii la restaurant este la fel de importanta ca tortul. Atunci cand va uitati pe net  in cautarea tortului mult visat, fiti atenti si la suportul pe care acesta este prezentat.

De regula mirii isi aleg tortul nuntii pe criterii ce tin de aspect, culori, arome, marime, forma. Ceea ce este foarte bine, insa nu uitati si de masa pe care acesta va fi prezentat in ziua nuntii. Masa tortului este la fel de importanta ca si tortul.

Este la fel ca in fotografie. Nu poti face o poza buna daca nu tii cont si de fundal. Fundalul este la fel de important ca si subiectul fotografiat. Trebuie sa fie o concordanta intre subiect si fundal.  Cine vede o poza , nu vede doar subiectul fotografiat ci vede si fundalul din spatele subiectului sau din jurul lui. Cine vede un tort, nu vede doar tortul ci vede si suportul pe care este prezentat.

Alt exemplu: Atunci cand iti cauti rochia de mireasa care sa te avantajeze cel mai bine, cauti si accesoriile cele mai potrivite, nu-I asa? Pantofi, cercei, bratari, poseta, etc.  Priviti masa tortului ca pe un accesoriu al tortului. Trebuie sa se potriveasca, trebuie sa aiba o tinuta cel putin la fel de eleganta, pt a pune in valoare tortul.

Nu neglijati masa, forma mesei, cu ce va fi acoperita, culoarea/culorile, textura  si lungimea “hainelor mesei”.

Sunt 3 variante:

  1. Cautati pe net idei de decorare a mesei tortului si luati legatura cu firma de decoratiuni a nuntii voastre, aratandu-i ideile voastre, ceea ce vreti voi si dandu-i sarcini precise cu privire la aspectul si decorarea mesei tortului;
  2. Sunt unele firme care fac torturi si livreaza si masa pt tort. Aici puteti alege ce va avantajeaza. Tineti cont insa si de stabilitatea mesei…;
  3. Asta nu e o varianta. Ci un sfat. Nu aveti incredere in cei de la restaurant atunci cand va vor spune: “ Nu va faceti nicio problema, masa tortului este super ok, ne ocupam noi de ea, va arata foarte bine”. De regula asta e drumul sigur catre o masa neglijenta chiar si la cele mai mari restaurante. Cereti sa vedeti voi cu ochii vostri masa si cereti sa vedeti “hainele ei” , cu ce va fi acoperita .

Masa tortului trebuie sa se potriveasca cu tortul. Nu se poate altfel. Prezentarea tortului in ziua nuntii voastre este un moment festiv. Ganditi-l bine !